Glosadors de Mallorca

Concurs de glosa a Binissalem

maciaferrer | 06 Setembre, 2017 12:09

Bases del XXI Concurs de Gloses

 

 

L’Obra Cultural Balear i l’Ajuntament de Binissalem convoquen l’edició número vint-i-u del concurs de gloses “Festa des Vermar”, que es regeix per les bases següents:

 

1. Les obres han de tenir una extensió mínima de vuit versos.

 

2. Les gloses han de tractar algun dels temes següents: · La Festa des Vermar a Binissalem. · La feina de la verema, la vinya o el vi. · L’eròtica i la sàtira, relacionades amb alguns dels temes esmentats.

 

3. Els participants poden presentar un màxim de 5 obres, les quals han d’anar firmades sota pseudònim. Dins un sobre a part, a l’exterior del qual constarà el pseudònim esmentat i el premi al qual s’opta (general, local o un dels dos juvenils), s’hi han d’adjuntar les dades personals (nom i llinatges, adreça i telèfon). Poden optar al premi local les persones nascudes o empadronades a Binissalem.

 

4. Les obres es poden presentar, fins a les 14.00 hores del dia 14 de setembre de 2017, a l’Ajuntament de Binissalem (c. Concepció, 7), per triplicat, mecanografiades en folis A4, a doble espai i per una sola cara. Aquestes obres han d’estar escrites en llengua catalana i han de ser originals, inèdites i no haver estat premiades en cap altre concurs.

 

5. S’estableixen els premis següents: PREMIS GENERALS: · 1r premi general: 150 euros, diploma i ampolla de vi. · 2n premi general: 100 euros, diploma i ampolla de vi. · 3r premi general: 50 euros, diploma i ampolla de vi. PREMI LOCAL: · 1r premi local: 150 euros, diploma i ampolla de vi. PREMIS JUVENILS · 1r premi per a joves de 10 a 16 anys: 50 euros, diploma i un llibre. · 1r premi per a joves de 17 a 25 anys: 50 euros, diploma i un llibre. Els premis no són acumulables.

 

6. L’entrega de premis tendrà lloc el dilluns dia 18 de setembre, a les 21.30 hores, en un lloc encara per determinar.

7. El jurat podrà declarar deserts els premis si així ho troba necessari. 8. La participació en el concurs implica l’acceptació de les bases. Binissalem, agost de 2017. Salut i bon vi!! Binissalem 2017 XXI 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIË: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris sˇn moderats per evitar spam. Aix˛ pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb