Glosadors de Mallorca

Combat de picat a LlubÝ, el proper 10 d'octubre a les 20:30h

maciaferrer | 10 Octubre, 2020 20:30

L'Ajuntament de Llubí organitza un combat de picat al Teatre Municipal de Llubí, el proper 10 d'octubre a les 20:30h, amb les Glosadores de Mallorca Cati Eva Canyelles "Sollerica", Maribel Servera "Servereta" i Alícia Olivares que glosaran amb els Glosadors de Mallorca Pau Riera "Rierol", Xavi Ferriol "de l'Havana" i Macià Ferrer "Noto". Presentarà i dinamitzarà Felip Munar. Cal retirar les entrades a l'Ajuntament, del 5 al 8 d'octubre pels llubiners i el 9 d'octubre pel públic no local

Participaciˇ a la fira del llibre, el proper 10 d'octubre a les 12h

maciaferrer | 10 Octubre, 2020 12:00

El proper 10 d'octubre a les 12h al Pati de la Misericòrdia, es presentarà el volum Tardor, del calendari folklòric del pare Rafel Ginard, que coediten Saïm edicions i la Fundació Mallorca Literària. Presentaran el volum Miquel Sbert i Andreu Ramis i improvisaran els Glosadors de Mallorca Miquel Servera "Boireta" i Mateu "Xurí", amb proves proposades per Maribel Servera, Tomeu Cifre "Fus" i Andreu Matamalas.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb