Glosadors de Mallorca

Brancam de Paraula dita a Manacor, el proper 18 de setembre a les 20h

maciaferrer | 18 Setembre, 2020 20:00

El Claustre de Sant Vicenç Ferrer de Manacor es tornarà a vestir de glosa, el proper 18 de setembre. Amb el "Corpus de Fraseologia de les Illes Balears " de Bàrbara Sagrera com a fil conductor i l'escenografia de Margalida Estelrich i Karlos Feldkamp, els Glosadors de Mallorca Maribel Servera "Servereta", Miquel Servera "Boireta", Toni Darder "Mosset" i Mateu "Xurí" resoldran en glosa les proves proposades.

Setembre de 2020

maciaferrer | 15 Setembre, 2020 07:31

18 de setembre a les 20h al Claustre de Sant Vicenç Ferrer de Manacor, Brancam de Paraula dita, amb Mosset, Boireta, Servereta i Xurí.

Combat de picat a Bunyola, el proper 4 de setembre a les 20h

maciaferrer | 04 Setembre, 2020 20:00

L'Ajuntament de Bunyola creu en la #culturasegura i aposta per organitzar un combat de picat, el proper 4 de setembre al CEIP Mestre Colom. Cal reservar entrada a l'Ajuntament de Bunyola (només hi ha 120 places per assegurar la distància sanitària) així com és obligatori l'ús de mascareta. Hi prendran part els Glosadors de Mallorca Maribel Servera "Servereta", Pau Riera "Rierol", Macià Ferrer "Noto" i Mateu "Xurí".
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb