Glosadors de Mallorca

Mostra de glosat a Maria de la Salut, el proper 28 d'agost a les 20:30h

maciaferrer | 28 Agost, 2020 20:30

Tot i no celebrar la tradicional fira nocturna, l'Ajuntament de Maria de La Salut vol recolzar la #culturasegura, organitzant una Mostra de Glosat. El proper 28 d'agost al Pavelló Cobert del Poliesportiu Municipal, els Glosadors de Mallorca oferirem diferents formats d'improvisació. Presenta i dinamitza Felip Munar. Recordau que hem de dur mascareta i cal retirar les entrades gratuïtes a les oficines de l'Ajuntament o per correu a glosadorsdemallorca@gmail.com 

 

Combat de picat a Esporles el proper 22 d'agost a les 21h

maciaferrer | 22 Agost, 2020 21:00

El Parc de Son Trias d'Esporles acollirà el proper 22 d'agost, a les 21h, un combat de picat dels Glosadors de Mallorca Cati Eva Canyelles "Sollerica", Xavi Ferriol "de l'Havana", Pau Riera "Rierol" i Mateu "Xurí".

 

 

Sopar i gloses a Es Revolt de Montu´ri, el proper 15 d'agost a les 21h

maciaferrer | 15 Agost, 2020 21:00

El Bar Restaurant Es Revolt, de Montuïri, torna a acollir un vespre de sopar i gloses. El proper 15 d'agost, en haver sopat els Glosadors de Mallorca Mateu "Xurí", Toni Llull "Carnisser" i Macià Ferrer "Noto" oferiran un combat de picat.

Poesia i glosa en Vi-U a Sˇller, el proper 14 d'agost

maciaferrer | 14 Agost, 2020 21:00

El tradicional tast d'arts escèniques de Sóller arriba a la cinquena edició. El proper 14 d'agost a les 21h el Pati de les Escolàpies acollirà un tast de vins amb la poesia de Miquel Àngel Adrover "Campaner", i les gloses de Cati Eva Canyelles "Sollerica" i Miquel Servera "Boireta". L'entrada val 10€.

Agost 2020

maciaferrer | 10 Agost, 2020 12:54

14 d'agost a les 21h al Pati de les Escolàpies de Sóller, glosa, ví i poesia amb Campaner, Sollerica i Boireta.

15 d'agost a les 21h a Es Revolt de Montuïri, sopar i gloses amb Xurí, Carnisser i Noto.

22 d'agost a les 21h al Parc de Son Trias d'Esporles, combat entre Sollerica, Havana, Rierol i Xurí.

28 d'agost a les 20:30h al Pavelló Municipal de Maria de la Salut, Fira de la glosa amb els Glosadors de Mallorca. Presenta Felip Munar. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb