Glosadors de Mallorca

Combat entre menorquins i mallorquins a Alc˙dia, el proper 29 de febrer a les 20h

maciaferrer | 29 Febrer, 2020 20:00

En motiu del Dia de les Illes Balears, ens visiten els germans de Menorca. El proper 29 de febrer a les 20h l'Auditori d'Alcúdia acollirà un combat de picat entre Xavi Triay, Sergio Vinent i Joan Moll acompanyats amb la guiterra d'Ismael Moll "Pele" des de Menorca i Miquel Servera "Boireta", Mateu "Xurí" i Toni Viver "Mostel" des de Mallorca.

 

 

Sopar i gloses a Can Topa de Santa EugŔnia, el proper 28 de febrer a les 21h

maciaferrer | 28 Febrer, 2020 21:00

El Restaurant Can Topa de Santa Eugènia, acull el seu tradicional combat de picat el darrer dia de febrer, que enguany essent de traspàs serà el penúltim dia de mes. El proper 28 de febrer, en haver sopat, Maribel Servera "Servereta" i Macià Ferrer "Noto" s'enfrontaran en combat de picat.

 

Foguerˇ PostexÓmens a la UIB el proper 28 de febrer a migdia

maciaferrer | 28 Febrer, 2020 12:00

El Propileu de la UIB acollirà el proper 28 de febrer un fogueró post exàmens (i en van tres), amb entre d'altres, l'actuació dels Glosadors de Mallorca Maria Magdalena Amengual, Miquel Àngel Adrover "Campaner" i Mateu "Xurí".

 

Marš de 2020

maciaferrer | 26 Febrer, 2020 17:51

6 de març a les 21h a El Hontanar de Sant Llorenç des Cardessar, sopar i combat entre Ivan, Ramon i Xurí.

7 de març a les 20h a Ses Cases des Mestres de Santa Maria Del Camí, entrega de premis del II Certamen de glosa escrita i combat en femení amb Alícia, Maria Magdalena, Servereta i Sollerica.

13 de març a les 21h a Can Topa de Santa Eugènia, sopar i combat entre Rierol i Noto. 

Corpus Glosat i Brancam de paraula dita a Sant Llorenš, el proper 8 de febrer a les 20h

maciaferrer | 08 Febrer, 2020 20:00

L'espai 36 de Sant Llorenç des Cardessar acollirà el proper 8 de febrer a les 20h la presentació del "corpus de fraseologia de les Illes Balears" de Bàrbara Sagrera, amb un glosat especial on Maribel Servera "Servereta", Miquel Àngel Adrover "Campaner", Mateu "Xurí" i Miquel Servera "Boireta" s'enfrontaran a les proves que hauran ordit Andreu Matamalas, Tomeu Cifre "Fus", Sebastià Adrover "Roca", Uida Estelrich, Carlos Feldkamp i Macià Ferrer "Noto". Presenta Miquel Sbert.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb