Glosadors de Mallorca

La colcada i darrera glosada de l'any a Sˇller, el proper 29 de desembre a les 19h

maciaferrer | 29 Desembre, 2019 19:00

L'Obra Cultural Balear de Sóller organitza un brindis per la llibertat al Casal de Cultura del Museu. Miquel Lladó i Rosa Vialle interpretaran la Colcada de Pere d'Alcàntara Penya i els Glosadors de Mallorca Pau Riera "Rierol" i Mateu "Xurí" hi faran un combat. 

 

Torna el concurs de glosa del Bar MallorquÝ i Amics des MallorquÝ

maciaferrer | 28 Desembre, 2019 20:27

Com sempre, mitjançant el facebook del Bar Mallorquí, torna el concurs de gloses del gener per excel·lència en quant a exigència, participació i premis:

 

Combat de picat a s'Arracˇ, el proper 21 de desembre a les 19h

maciaferrer | 21 Desembre, 2019 19:00

L'Ajuntament d'Andratx i els Caparrots de s'Arracó organitzen un combat de picat, el proper 21 de desembre a les 19h. Presentat i dinamitzat per Felip Munar, hi prendran part Maribel Servera "Servereta", Pau Riera "Rierol" i Mateu "Xurí".

Sopar i celebraciˇ dels 400 Fent Carrerany, a Maria de la Salut, el proper 20 de desembre a les 21h

maciaferrer | 20 Desembre, 2019 21:00

La revista Fent Carrerany, de Maria de la Salut, ha publicat ja 400 números i ho celebra amb un sopar a Cas Padrí Toni, on en haver sopat glosaran Mateu "Xurí", Xavi Ferriol "de l'Havana" i Macià Ferrer "Noto". Cal reservar al 971858016, per mail a fentcarrerany@premsaforana.cat o al mòbil 629972179.

"Cˇrrer la veu" a Sant Joan, el proper 14 de desembre a les 20h

maciaferrer | 14 Desembre, 2019 20:00

Dins el Cicle TardOral de la Fundació Mallorca Literària i el Centre Cultural de Sant Joan, el proper 14 de desembre els Glosadors de Mallorca glosaran amb dites i refranys del "Corpus de fraseologia de les Illes Balears" de Bàrbara Sagrera, amb l'autora i Miquel Sbert. Els Glosadors de Mallorca Maribel Servera "Servereta", Pau Riera "Rierol", Miquel Servera "Boireta" i Toni Darder "Mosset" s'enfrontaran a les proves proposades per Tomeu Cifre "Fus", Margalida Estelrich, Andreu Matamalas, Karlos Feldkamp i Sebastià Adrover "Roca".
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb