Glosadors de Mallorca

Glosada a Sˇller dia 4 d'octubre a les 19h

maciaferrer | 30 Setembre, 2019 11:43

L'Ajuntament de Sóller organitza un combat de picat al pati de Ses Escolàpies, el proper 4 d'octubre a les 19h. Hi participaran els Glosadors de Mallorca Maribel Servera "Servereta", Cati Eva Canyelles "Sollerica", Mateu "Xurí" i Ramon Reus.

participaciˇ glosadora a l'Acte pels drets LingŘÝstics a Esporles, el proper 2 d'octubre

maciaferrer | 30 Setembre, 2019 11:18

L'Obra Cultural Balear i l'Ajuntament d'Esporles organitzen un acte pels drets lingüístics i en suport de Paula Rotger, el proper 2 d'octubre a les 19h al Centre Cotoner. Els Glosadors de Mallorca hi prendrem part amb les veus de Cati Eva Canyelles "Sollerica", Alicia Olivares i Maribel Servera "Servereta".
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb