Glosadors de Mallorca

Nit de Foc a Sineu, el proper 2 de febrer a partir de les 19h

maciaferrer | 02 Febrer, 2019 21:00

L'Ajuntament de Sineu organitza una nit de foc amb dimonis, xeremiers, gegants i glosadors, entre la Plaça des Fossar i la Plaça. Els Glosadors de Mallorca Cati Eva Canyelles "Sollerica", Miquel Àngel Adrover "Campaner" i Macià Ferrer "Noto", glosaran a la Plaça a les 21h.

 

Vetlada menorquina a l'Estraperlo, el proper 2 de febrer a partir de les 18h

maciaferrer | 02 Febrer, 2019 18:00

L'Estraperlo, a Sant Quirze del Vallès, serà escenari el proper 2 de febrer d'una vetlada menorquina, a partir de les 18h. Hi prendrà part el glosador de Mallorca Mateu "Xurí", amb un taller a les 18h i més intervencions.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb