Glosadors de Mallorca

Glosada interterritoris a LlubÝ, el proper 5 d'octubre a les 20:30h

maciaferrer | 05 Octubre, 2018 20:30

Dins la Mostra Cultural Flor de Taparera, el teatre de Llubí acollirà el proper 5 d'octubre una vetlada de glosa i cant improvisat a les 20:30h. Hi prendran part Glosadors de Mallorca: Xavi Ferriol "De l'Havana", Pau Riera "Rierol", Maribel Servera "Servereta" i Toni Figuerola "Barrotes", juntament amb els principatins Ferriol Macip "Farri", Margarida Joanmiquel "Meg" i David De la Higuera.

 

Conmemoraciˇ del Diari de B˙ger i any Llompart a B˙ger, el proper 5 d'octubre

maciaferrer | 05 Octubre, 2018 20:00

La sala de piano de la Fundació ACA de Búger acollirà, el proper 5 d'octubre a les 20h, un recital poètic entremesclat amb gloses del Glosador de Mallorca Miquel Àngel Adrover "Campaner". Organitza l'Obra Cultural Balear de Búger.

 

Presentaciˇ amb glosa a Pollenša, el proper 5 d'octubre a les 20h

maciaferrer | 05 Octubre, 2018 20:00

Maria Victòria Secall presenta el seu poemari "L'any que va néixer Orlando" a l'espai Can Llobera, a la Plaça Vella de Pollença. Hi prendrà part, entre d'altres, la Glosadora de Mallorca Cati Eva Canyelles "Sollerica".

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb