Glosadors de Mallorca

Festa des Lluquet de Sant Jordi, el proper 11 d'agost a les 22h

maciaferrer | 11 Agost, 2018 00:20

La gent gran santjordiera, amb la seva revista Es Lluquet com a motiu de celebració, organitza un sopar popular el proper 11 d'agost a les 20:30h. En acabar de sopar (l'hora només és una referència) els Glosadors de Mallorca Pau Riera "Rierol", Miquel Servera "Boireta" i Mateu "Xurí", s'enfrontaran en vers i enginy.

 

Trobada en torn a Blai Bonet a SantanyÝ, el proper 11 d'agost a les 20:30h

maciaferrer | 11 Agost, 2018 00:17

El Centre Blai Bonet de Santanyí acollirà una trobada de glosadors i poetes, en torn a la figura del poeta santanyiner. Moderat i dinamitzat per Pau Vadell, els glosadors Maribel Servera "Servereta" i Miquel Àngel Adrover "Campaner", improvisaran sobre poemes que els proposaran els poetes Lucia Petrelli i Miquel Bezares.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb