Glosadors de Mallorca

Muses al Museu d'Hist˛ria de Manacor, el proper 5 de juliol

maciaferrer | 05 Juliol, 2018 00:30

Dins el cicle Muses, que organitza cada estiu l'Associació d'Amics del Museu d'Història de Manacor, enguany dediquen un vespre a Erato, musa de la poesia amorosa, en el decurs del qual hi haurà gloses, poesia i música amb la participació dels Glosadors de Mallorca Alícia Olivares, Maribel Servera "Servereta", Sebastià Adrover "Roca" i Mateu "Xurí"

Gloses per la llibertat d'expressiˇ a Campanet, el proper 5 de juliol

maciaferrer | 05 Juliol, 2018 00:19

L'Obra Cultural Balear i l'Ajuntament de Campanet organitza un combat de picat, en motiu de les Festes de Sant Cristòfol. Serà el proper 5 de juliol a la Plaça Major campanetera, amb els Glosadors de Mallorca Cati Eva Canyelles "Sollerica", Pau Riera "Rierol", Macià Ferrer "Noto" i Maria Magdalena Amengual "Mery", que debutarà en públic.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb