Glosadors de Mallorca

Concurs de glosa escrita "in situ" a Sˇller

maciaferrer | 30 Juliol, 2018 19:43

 

Presentaciˇ llibre i glosada a B˙ger, el proper 27 de juliol a les 20:30h

maciaferrer | 27 Juliol, 2018 00:00

El proper 27 de juliol, al Carrer Major de Búger tendrà lloc la presentació del llibre “La cuina de’n Biel Felip”, una tremponada a la fresca i el combat entre els Glosadors de Mallorca Maribel Servera “Servereta”, Mateu “Xurí” i Xavi “de l’Havana”.

 

 

 

 

 

Nit de gloses a Sa Pobla, el proper 26 de juliol

maciaferrer | 26 Juliol, 2018 01:49

La Plaça Major de Sa Pobla se vestirà de gloses el proper 26 de juliol a les 22:30h. En motiu de les festes de Sant Jaume, l’ajuntament pobler organitza un combat de picat en el que participaran els Glosadors de Mallorca Maribel Servera “Servereta”, Maria Magdalena Amengual “Mery” i Mateu “Xurí”.

Gloses a la font, a Felanitx, el proper 21 de juliol

maciaferrer | 21 Juliol, 2018 00:20

La Font de Santa Margalida de Felanitx, tornarà acollir un vespre de glosada especial, el proper 21 de juliol a les 22:00h. Els Glosadors de Mallorca Miquel Servera "Boireta", Maribel Servera "Servereta", Macià Ferrer "Noto" i Miquel Àngel Adrover "Campaner" s'enfrontaran a les proves que els hauran preparat Tomeu Cifre "Fus", Andreu Matamales, Margalida Estelrich i Karlos Feldkamp entre d'altres. 

 

Crestatx poŔtic amb participaciˇ glosadora, el proper 18 de juliol a les 22h

maciaferrer | 18 Juliol, 2018 00:44

El proper 18 de juliol, Crestatx es vestirà de poesia i glosa per retre homenatge al "Farmacèutic hiperbòlic" Antoni Torrens. Hi prendran part, entre d'altres, Mateu "Xurí"i Maribel Servera "Servereta".

 

 

1 2 3  SegŘent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb