Glosadors de Mallorca

Participaciˇ dels Glosadors de Mallorca al Dia de les Illes Balears

maciaferrer | 01 Marš, 2018 00:43

El proper 1 de març a les 13:30h a davant La Llonja, els Glosadors de Mallorca Joan Toni Sunyer, Tià Adrover "Roca", Cati Eva Canyelles "Sollerica" i Macià Ferrer "Noto" actuaran en motiu del Dia de les Illes Balears. 

 

 

Combat de picat i glosa musicada a Llucmajor, el proper 1 de marš

maciaferrer | 01 Marš, 2018 00:25

En motiu del Dia de les Balears, la Plaça d'Espanya de Llucmajor acollirà un combat de picat i una actuació de Glosa Musicada, el proper 1 de març a les 18h. Al combat de picat hi prendran part els Glosadors de Mallorca Antònia Nicolau "Pipiu", Miquel Servera "Boireta", Maribel Servera "Servereta", Miquel Àngel Adrover "Campaner" i Jaume Juan "Toledo". Després, els Germans Martorell i Mateu "Xurí" oferiran un recital de Glosa Musicada.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb