Glosadors de Mallorca

Trobada entre bertsolaris i glosadors a Sineu, el proper 24 de marš

maciaferrer | 24 Marš, 2018 00:37

L'Euskal Etxea de Mallorca organitza una jornada de germanor entre les dues cultures al Restaurant Vi-ès de Sineu, el proper 24 de març a migdia. Amb un menu típicament basc per dinar, en acabar, els Glosadors de Mallorca Mateu "Xurí" i Macià Ferrer "Noto" intercanviaran versos amb els bertsolaris Fredi Paia i Arkaitz Estiballes.

 

 

Cal fer reserves als tfs 649092457 i 971521034 

Combat femenÝ a Sant Quirze, el proper 24 de marš a les 19h

maciaferrer | 24 Marš, 2018 00:23

El proper 24 de març a les 19h tendrà lloc a Sant Quirze del Vallès la VII Mostra de Cançó Improvisada, on entre d'altres glosadores i improvisadores, hi actuarà Maribel Servera "Servereta".

 

 

Glosa i bertso a LlubÝ, el proper 23 de marš

maciaferrer | 23 Marš, 2018 00:07

El Teatre de Llubí acollirà un combat de versos mallorquins i èuscars, el proper 23 de març a les 20:30h. Hi actuaran els bertsolaris Fredi Paia i Arkaitz Estiballes, amb les Glosadores de Mallorca Cati Eva Canyelles "Sollerica" i Maribel Servera "Servereta". Presentarà i conduirà l'acte, Mateu "Xurí"

 

 

Correvers a Manacor, el proper 21 de marš a partir de les 18h

maciaferrer | 21 Marš, 2018 00:41

Manapoètic, l'Institució Pública Antoni M. Alcover i la revista CentxCent organitzen un correvers amb motiu del Dia Mundial de la Poesia. Començant a les 18h a Món de Llibres, recorrerà Can Beia, Can Batliu, la cooperativa agrícola Simó Tort i els Pinsos Mascaró fins acabar a la posada dela família Santandreu Sureda. Entre d'altres poetes, hi prendran part els Glosadors de Mallorca Maribel Servera "Servereta", Mateu "Xurí" i Alícia Olivares.

 

 

Presentaciˇ Caramella 38 a Manacor, el proper 17 de marš

maciaferrer | 17 Marš, 2018 00:56

El Molí den Polit de Manacor, seu dels Glosadors de Mallorca, serà l'escenari de la presentació del número 38 de la revista Caramella, el proper 17 de març a les 19:30h. La revista Caramella, dirigida per Josep Vicent Frechina, és una de les millors publicacions en llengua catalana sobre cultura popular i d'arrel, i en aquesta ocasió és un número especial sobre "la cultura popular a Malllorca, avui". Hi haurà, a part de la presentació del dossier i de l'edició digital de Caramella, un combat dels Glosadors de Mallorca
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb