Glosadors de Mallorca

Gran Foguerˇ de Sant Antoni a Lloret, el proper 20 de gener a les 20:30h

maciaferrer | 20 Gener, 2018 00:53

L'Ajuntament de Lloret de Vistalegre organitza un fogueró a la Plaça Jaume I. El proper 20 de gener a les 20:30h hi haurà fogueró, torrada i combat de picat amb els Glosadors de Mallorca Maribel Servera "Servereta", Mateu "Xurí", Felip Munar i Pere Joan Munar "Pomer".

Glosada reivindicativa a Porreres, el proper 20 de gener a les 19:30h

maciaferrer | 20 Gener, 2018 00:39

L'Assemblea Popular de Porreres organitza un fogueró en suport als presos políticsa s'Escorxador. Hi actuaran Biel Majoral i els Glosadors de Mallorca Maribel Servera "Servereta" i Mateu "Xurí".

Cercavila glosat a Montu´ri, el proper 20 de gener a les 18h

maciaferrer | 20 Gener, 2018 00:25

El poble de Montuïri reviscola la festa de Sant Antoni, de manera participativa i autogestionada. A les 18h a la Plaça de la Vila, començarà el cercavila al voltant dels foguerons pels carrers montuïrers. A part de xeremiers i el ball del dimoni santantonier, voltaran Montuïri els Glosadors de Mallorca Antoni Llull "Carnisser", Antoni Figuerola "Barrotes" i Macià Ferrer "Noto".
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb