Glosadors de Mallorca

Combat de picat a Biniali, el proper 13 de gener a les 22h

maciaferrer | 13 Gener, 2018 00:55

L'Ajuntament de Sencelles organitza un combat de picat a la Plaça de La Puríssima de Biniali. Serà el proper 13 de gener a les 22h i hi prendran part els Glosadors de Mallorca Maribel Servera "Servereta" i Miquel Àngel Adrover "Campaner".

Taller de glosa i combat de picat a Caimari, el proper 13 de gener a partir de les 19h

maciaferrer | 13 Gener, 2018 00:52

L'Ajuntament de Selva, en motiu de les festes de Sant Antoni organitza un taller de gloses i un combat de picat. El taller serà el proper 13 de gener a les 19h a la Casa de la Vila i el combat, una hora més tard a la Plaça. Ambdues activitats seran oferides pels Glosadors de Mallorca Pau Riera "Rierol", Xavi Ferriol "de l'Havana" i Macià Ferrer "Noto".

Torrada solidÓria i glosa musicada a Maria de la Salut, el proper 13 de gener a les 20:30h

maciaferrer | 13 Gener, 2018 00:44

L'Ajuntament de Maria de la Salut, conjuntament amb l'Associació contra el Càncer de Maria i l'Associació per l'esclerosi múltiple de Maria organtizen una vetlada solidària amb torrada i l'actuació de Glosa Musicada (germans Martorell i Mateu "Xurí"). Serà el proper 13 de gener a les 20:30h a la Plaça des Pou. 

 

 

Combat de picat a Porto Cristo, el proper 13 de gener a les 21:30h

maciaferrer | 13 Gener, 2018 00:42

Sa Xerxa de Teatre i l'Ajuntament de Manacor organitzen un vespre santantonier a la Plaça de ses Comes de Porto Cristo. Serà el proper 13 de gener a les 21:30h i hi prendran part els Glosadors de Mallorca Antònia Nicolau "Pipiu", Miquel Servera "Boireta", Sebastià Adrover "Roca" i Xisco Muñoz "Foraster".

Combat de picat a Costitx, el proper 13 de gener a les 22h

maciaferrer | 13 Gener, 2018 00:40

L'Ajuntament de Costitx organitza un combat de picat, en motiu de les festes de Sant Antoni. Serà el proper 13 de gener a la Plaça, a les 22h i hi prendran part els Glosadors de Mallorca Cati Eva Canyelles "Sollerica", Mateu "Xurí" i Toni Figuerola "Barrotes".
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb