Glosadors de Mallorca

Combat de picat a Felanitx, el proper 29 de desembre a les 17h

maciaferrer | 28 Desembre, 2017 23:25

L’Ateneu de Felanitx organitza la darrera glosada d’enguany, en el seu acte pre-diada, que també inclou altres actuacions i recitals. Serà el proper 29 de desembre a les 17h a la Plaça Pax. Hi prendran part els Glosadors de Mallorca Miquel Servera “Boireta”, Maribel Servera “Servereta”, Miquel Àngel Adrover “Campaner” i Mateu “Xurí”.

Combat de picat a Felanitx, el proper 29 de desembre a les 17h

maciaferrer | 28 Desembre, 2017 23:25

L’Ateneu de Felanitx organitza la darrera glosada d’enguany, en el seu acte pre-diada, que també inclou altres actuacions i recitals. Serà el proper 29 de desembre a les 17h a la Plaça Pax. Hi prendran part els Glosadors de Mallorca Miquel Servera “Boireta”, Maribel Servera “Servereta”, Miquel Àngel Adrover “Campaner” i Mateu “Xurí”.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb