Glosadors de Mallorca

Combat de picat al teatre de s'Arracˇ, el proper 23 de desembre

maciaferrer | 23 Desembre, 2017 00:44

Els Caparrots de s'Arracó i l'Obra Cultural Balear d'Andratx organitzen un combat de picat, el proper 23 de desembre a les 20h. Presentat per Felip Munar, hi prendran part els Glosadors de Mallorca Mateu "Xurí", Maribel Servera "Servereta" i Pau Riera "Rierol".

Participaciˇ a les nadales solidÓries a Sˇller, el proper 23 de desembre

maciaferrer | 23 Desembre, 2017 00:28

L'Esglèsia de Sant Bartomeu, a Sóller, serà escenari el proper 23 de desembre a les 20h del XXV Festival de Nadales Ma Rosa Martínez, organitzat per Sibil·la. Hi prendran part entre d'altres, els Glosadors de Mallorca i els alumnes del taller de glosa de Sóller. Enguany la recaptació serà a favor de la Fundació Vicenç Ferrer a l'Índia.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb