Glosadors de Mallorca

Combat de picat a Felanitx, el proper 29 de desembre a les 17h

maciaferrer | 28 Desembre, 2017 23:25

L’Ateneu de Felanitx organitza la darrera glosada d’enguany, en el seu acte pre-diada, que també inclou altres actuacions i recitals. Serà el proper 29 de desembre a les 17h a la Plaça Pax. Hi prendran part els Glosadors de Mallorca Miquel Servera “Boireta”, Maribel Servera “Servereta”, Miquel Àngel Adrover “Campaner” i Mateu “Xurí”.

Combat de picat a Felanitx, el proper 29 de desembre a les 17h

maciaferrer | 28 Desembre, 2017 23:25

L’Ateneu de Felanitx organitza la darrera glosada d’enguany, en el seu acte pre-diada, que també inclou altres actuacions i recitals. Serà el proper 29 de desembre a les 17h a la Plaça Pax. Hi prendran part els Glosadors de Mallorca Miquel Servera “Boireta”, Maribel Servera “Servereta”, Miquel Àngel Adrover “Campaner” i Mateu “Xurí”.

Dinar i gloses a Es Brollador de Petra, el proper 24 de desembre

maciaferrer | 24 Desembre, 2017 00:46

El Bar Es Brollador de Petra organitza una glosada nadalenca, el proper 24 de desembre a les 13:30h. En haver dinat, hi improvisaran els Glosadors de Mallorca Maribel Servera "Servereta" i Mateu "Xurí".

Combat de picat al teatre de s'Arracˇ, el proper 23 de desembre

maciaferrer | 23 Desembre, 2017 00:44

Els Caparrots de s'Arracó i l'Obra Cultural Balear d'Andratx organitzen un combat de picat, el proper 23 de desembre a les 20h. Presentat per Felip Munar, hi prendran part els Glosadors de Mallorca Mateu "Xurí", Maribel Servera "Servereta" i Pau Riera "Rierol".

Participaciˇ a les nadales solidÓries a Sˇller, el proper 23 de desembre

maciaferrer | 23 Desembre, 2017 00:28

L'Esglèsia de Sant Bartomeu, a Sóller, serà escenari el proper 23 de desembre a les 20h del XXV Festival de Nadales Ma Rosa Martínez, organitzat per Sibil·la. Hi prendran part entre d'altres, els Glosadors de Mallorca i els alumnes del taller de glosa de Sóller. Enguany la recaptació serà a favor de la Fundació Vicenç Ferrer a l'Índia.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb