Glosadors de Mallorca

Combat de picat a Mancor, el proper 25 de novembre a les 21h

maciaferrer | 25 Novembre, 2017 00:02

Mancor celebra la Fira de l’esclata-sang i la muntanya i entre d’altres actes, el proper 25 de novembre a les 21h a Son Morro, els Glosadors de Mallorca Alícia Olivares, Xavi Ferriol “de l’Havana”, Maribel Servera “Servereta” i Mateu “Xurí” oferiran un combat de picat.

 

 

Sopar i glosada el proper 24 de novembre a Felanitx

maciaferrer | 24 Novembre, 2017 00:50

El restaurant Ca n’Ussola organitza un sopar amb final de gloses. En haver sopar, els Glosadors de Mallorca Cati Eva Canyelles “Sollerica”, Mateu “Xurí” i Miquel Servera “Boireta” oferiran un combat de picat.

 

Combat de picat a Caimari, el proper 19 de novembre

maciaferrer | 19 Novembre, 2017 00:37

El poble de Caimari celebra la seva fira de l’oliva i entre d’altres actes, el proper 19 de novembre a les 17h hi haurà un combat de picat entre els Glosadors de Mallorca Miquel Servera “Boireta”, Pau Riera “Rierol” i Macià Ferrer “Noto”.

Sopar i combat interilles, el proper 18 de novembre a Es Revolt de Montu´ri

maciaferrer | 18 Novembre, 2017 00:24

El Bar Es Revolt, a Montuïri organitza un nou sopar amb combat de picat. El proper 18 de novembre, en haver sopat, els menorquins Sergi Vinent, Joan Moll “Joanet” i Josele Abelairas s’enfrontaran amb els Glosadors de Mallorca Miquel Servera “Boireta”, Toni Llull “Carnisser” i Macià Ferrer “Noto”.

 

Glosat menorquÝ i mallorquÝ a Manacor, el proper 17 de novembre a les 20h

maciaferrer | 17 Novembre, 2017 00:14

Els veïns de Crist Rei de Manacor celebren les seves festes de barriada. El proper 17 de novembre a les 20h, el teatre de Manacor acollirà un combat entre els glosadors menorquins Joan Moll “Joanet”, Sergi Vinent i Josele Abelairas i els Glosadors de Mallorca Antònia Nicolau “Pipiu”, Blai Salom i Mateu “Xurí”.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb