Glosadors de Mallorca

Mostra cultural Flor de Taparera: Combat entre menorquins i mallorquins a LlubÝ, el proper 15 de setembre

maciaferrer | 15 Setembre, 2017 00:21

L'Ajuntament de Llubí organitza una vetlada d'intercanvi glosat, el proper 15 de setembre a les 21h. Serà a la Plaça de la carretera i hi prendran part els Glosadors de Mallorca Xavi Ferriol "de l'Havana", Antònia Nicolau "Pipiu", Jaume Juan "Toledo" i Macià Ferrer "Noto" amb els glosadors de Soca de Mots Vicenç Marí i Joan Moll, que acompanyarà a la guiterra Josele Abelairas. Presenta Felip Munar.

 

 

Combat de picat a El Porrˇn de Manacor, el proper 15 de setembre

maciaferrer | 15 Setembre, 2017 00:18

El Bar El Porrón celebra el seu 60è aniversari. Ho farà amb un combat de picat el proper 15 de setembre a vespre, entre els Glosadors de Mallorca Maribel Servera "Servereta", Toni Llull "Carnisser" i Xisco Muñoz "Foraster". El sopar de picada, pa amb oli i postres s'ha de reservar al mateix bar o al  971 55 10 47. 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb