Glosadors de Mallorca

Sopar i combat de picat a Son Bascˇs, el proper 19 d'agost a les 21h

maciaferrer | 19 Agost, 2017 00:27

El Restaurant Son Bascós organitza una nova vetlada de sopar i gloses, el proper 19 d'agost. Hi prendran part els Glosadors de Mallorca Mateu "Xurí" i Macià Ferrer "Noto".

Concurs de glosa escrita "in situ" a Sˇller

maciaferrer | 19 Agost, 2017 00:20

CONCURS DE GLOSA ESCRITA

 

L'Ajuntament de Sóller convoca en el marc dels Premis Literaris Vall de Sóller 2017 un concurs de glosa.

 

S'estableixen dos premis amb la dotació següent:  1r. premi de 300 € i 2n. premi de 200 €

 

Els glosadors interessats a participar-hi, s'hi han d'inscriure telefonant a l'Ajuntament de Sóller al núm. de telèfon 971 63 84 57 o al correu electrònic cultura@a-soller.es  abans de dia 18 d'agost.

 

Els glosadors inscrits seran convocats per a la realització de les obres el dissabte, 19 d'agost, de les 18 a les 19 h a la Biblioteca Municipal de Sóller.

 

Es presentaran tres temes i cada glosador podrà realitzar una obra de cada tema. Per tant, cada autor podrà presentar un màxim de tres obres. Cada obra serà valorada de forma independent per part del jurat.

 

Les obres han de tenir una extensió mínima de vint versos  i tendran una hora per realitzar-les. Han de ser inèdites.

 

Els originals han d’estar escrits en Llengua Catalana i amb la lletra prou clara per tal que el jurat no tengui dificultats en la seva lectura.

 

Juntament amb els originals s'adjuntarà en un sobre tancat les dades de l'autor: nom i llinatges, adreça i telèfon de contacte.

 

El jurat estarà format per persones de reconegut prestigi en el camp de la glosa i podrà declarar desert el premi. Les seves decisions seran inapel·lables.

 

El lliurament del/s premi/s es farà conjuntament amb el lliurament dels premis de prosa i poesia dels Premis Literaris Vall de Sóller 2017 i els guanyadors les han de llegir  durant l'acte de lliurament. També s'exposaran totes les obres que hi hagin participat.

 

Els treballs presentats no seran retornats. Qualsevol cas no previst en aquestes bases serà resolt per l'organització del concurs. El sol fet de concursar implica l'acceptació d'aquestes bases.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb