Glosadors de Mallorca

IV Concurs de glosa "Biel Parreta" a Sineu

maciaferrer | 29 Juny, 2017 17:50

 

IV Concurs de glosa “Biel Parreta”


Torna l’estiu i a Sineu tornen els partits de futbet, les Curolles d’Estiu, la Bibliopiscina i… les gloses! Per quarta vegada consecutiva convocam a tots els nostres lectors que s’esmolin bé la llengua i posin a tota màquina els engranatges de la mollera, i facin la seva glosa per al quart Concurs “Biel Parreta” de gloses.

Quines són les bases del concurs?

Les gloses han de ser de quatre mots -versos- (ABBA o ABAB) i s’han de remetre als correus sineu@ocb.cat i al d’en Joan Munar Lupino (joanmunar78@gmail.com), es poden enviar des de dia primer fins a dia 31 de juliol.

Les gloses han d’anar signades amb nom, email o telèfon, i DNI. Es poden enviar fins a tres gloses per persona.

Qui serà el jurat?

El jurat estarà format pels redeconeguts glosadors Pere Joan Munar, Maribel Servera i Mateu Xurí, i per membres del consell de redacció de Díngola.

 

Concurs de glosa escrita a Manacor

maciaferrer | 29 Juny, 2017 12:47

L’Ajuntament de Manacor convoca el primer Concurs de gloses escrites per la igualtat, per tal que els glosadors i glosadores promocionin la igualtat de gènere, visibilitzin el paper de les dones en la societat i es denunciïn la violència masclista i les situacions de discriminació. 
Aquesta iniciativa neix de l'Ajuntament de Manacor, l'Obreria de Sant Jaume, l'Espai de Dones de Manacor i la Direcció Insular d'Igualtat per propmoure que les festes de Sant Jaume siguin una celebració lliure de sexisme.

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb