Glosadors de Mallorca

Combat de Fires i Festes a Manacor, el proper 2 de juny a les 20:30h

maciaferrer | 02 Juny, 2017 00:06

L'Ajuntament de Manacor convida a tapes i gloses, el proper 2 de juny a les 20:30h a la Plaça de Les Verdures. Hi prendran part els glosadors manacorins i els glosadors de Soca de Mots, des de Menorca: Joan Carles Guillen amb la guiterra i Joan Josep Orfila i Sergi Vinent amb les gloses.

Pa amb oliada i combat de picat a B˙ger, el proper 2 de juny a les 20:30h

maciaferrer | 02 Juny, 2017 00:00

L'Associació de Tercera Edat de Búger organitza un sopar amb gloses el proper divendres, 2 de juny, al Teatre Parroquial. Els Glosadors de Mallorca Cati Eva Canyelles "Sollerica", Miquel Angel Adrover "Campaner " i Macià Ferrer "Noto" oferiran un combat de picat en acabar el sopar, que comença a les 20:30h.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb