Glosadors de Mallorca

Combat de picat per la Fira del Llibre, a Cort el proper 23 d'abril a les 13h

maciaferrer | 23 Abril, 2017 00:40

El Gremi de Llibreters convida els Glosadors de Mallorca a participar de la Fira del Llibre, el proper 23 d'abril. A les 13h a la Plaça de Cort, Felip Munar, Xavi Ferriol "de l'Havana", Pau Riera "Rierol" entre d'altres hi oferiran un petit combat de picat.

Combat de picat a Petra, el proper 23 d'abril a les 18h

maciaferrer | 23 Abril, 2017 00:21

El proper 23 d'abril, en motiu de la festivitat de Sant Jordi, l'Ajuntament de Petra organitza, entre d'altres actes, un combat de picat. Serà a la Plaça del Brollador, amb els Glosadors de Mallorca Maribel Servera "Servereta", Mateu "Xurí" i Macià Ferrer "Noto".
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb