Glosadors de Mallorca

Combat de picat per la Fira del Llibre, a Cort el proper 23 d'abril a les 13h

maciaferrer | 23 Abril, 2017 00:40

El Gremi de Llibreters convida els Glosadors de Mallorca a participar de la Fira del Llibre, el proper 23 d'abril. A les 13h a la Plaça de Cort, Felip Munar, Xavi Ferriol "de l'Havana", Pau Riera "Rierol" entre d'altres hi oferiran un petit combat de picat.

Combat de picat a Petra, el proper 23 d'abril a les 18h

maciaferrer | 23 Abril, 2017 00:21

El proper 23 d'abril, en motiu de la festivitat de Sant Jordi, l'Ajuntament de Petra organitza, entre d'altres actes, un combat de picat. Serà a la Plaça del Brollador, amb els Glosadors de Mallorca Maribel Servera "Servereta", Mateu "Xurí" i Macià Ferrer "Noto".

Maig 2017

maciaferrer | 15 Abril, 2017 00:30

 5 de maig a les 20h al Teatre Mar i Terra de Palma, combat de poesia i glosa amb Servereta, Xurí i Campaner i muntatge poètic.

6 de maig a les 20:30h al Molí de s'Ànima, Manacor, glosada per les festes de Fartàritx amb Pipiu, Sunyer i Noto

14 de maig a les 18h a la Plaça Jaume I, Lloret de Vistalegre, presentació "La universalitat de la glosa. Gloses mallorquines de combat 1735-2011" de Felip Munar i glosa i poesia amb Servereta, Sollerica, Campaner i Xurí. 

20 de maig a les 21h a Can Blanco de Cas Concos, sopar i gloses amb Xurí, Servereta i Dalmau. 

26 de maig al Restaurant M46 de Sant Joan, combat amb Rierol, Carnisser i Xurí. 

28 de maig a Esporles a les 13h Taller de txalaparta i combat entre bertso i glosa, amb Sollerica i Boireta. 

Combat de picat i rap a ArtÓ, el proper 14 d'abril a les 20h

maciaferrer | 14 Abril, 2017 00:31

La Cafeteria Teatre d'Artà, acollirà el proper 14 d'abril a les 20h una pa amb oliada i un combat de picat. Hi prendran part els Glosadors de Mallorca Maribel Servera "Servereta" i Mateu "Xurí", que s'enfrontaran al rapper Josep M. Arenas "Valtònyc".

Presentaciˇ de "l'Universalitat de la glosa" de Felip Munar, el proper 6 d'abril a les 20h

maciaferrer | 06 Abril, 2017 00:38

L'Institució Pública Antoni Maria Alcover de Manacor serà escenari el proper 6 d'abril de la presentació del llibre "L'Universalitat de la glosa. Gloses Mallorquines de picat 1735-2011" de Felip Munar. Presentaran l'obra Mª Magdalena Gelabert, directora de la Institució Pública Antoni Maria Alcover; Antònia Llodrà, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Manacor; Cosme Aguiló, membre de l'Institut d'Estudis Catalans; Mateu Matas "Xurí", president de l'Associació Cultural Glosadors de Mallorca i Felip Munar, professor de la UIB i autor del llibre.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb