Glosadors de Mallorca

Participaciˇ a l'entrega dels Premis Cavall Verd, el proper 25 de marš

maciaferrer | 25 Marš, 2017 00:30

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana entrega els seus XXXIV Premis Cavall Verd, el proper 25 de març a Manacor. A les 13h hi haurà, entre d'altres actes culturals, un combat de picat entre els Glosadors de Mallorca Maribel Servera "Servereta" i Mateu "Xurí".

Combat de picat a Alc˙dia, el proper 25 de marš

maciaferrer | 25 Marš, 2017 00:22

L'Auditòrium d'Alcúdia organitza de bell nou un combat entre menorquins i mallorquins. El proper 25 de març a les 20h, amb la presentació de Felip Munar, els glosadors menorquins Vicenç Marí, Joanet Moll i Esteve Barceló "Verderol" amb l'acompanyament d'Ismael Moll "Pele" amb la guiterra, improvisaran amb els Glosadors de Mallorca Mateu "Xurí", Antònia Nicolau "Pipiu" i Antoni Viver "Mostel".

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb