Glosadors de Mallorca

Glosada/Ximbombada a Lloret, el proper 14 de gener a les 22h

maciaferrer | 14 Gener, 2017 00:49

El proper 14 de gener l'Ajuntament de Lloret organitza un vespre de gloses i ximbombes. Presentarà l'acte Felip Munar i Munar. Hi prendran part els Glosadors de Mallorca, Pau Riera "Rierol", Miquel Àngel Adrover "Campaner", Toni Figuerola "Barrotes" i Pere Joan Munar "Pomer".

Combat de picat a Costitx, el proper 14 de gener a les 21:30h

maciaferrer | 14 Gener, 2017 00:18

El proper 14 de gener a les 21:30h, l'Ajuntament de Costitx organitza un combat de picat/ximbombada a la Plaça. hi prendran part els Glosadors de Mallorca Maribel Servera "Servereta", Mateu "Xurí" i Macià Ferrer "Noto".
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb