Glosadors de Mallorca

Combat de picat a Santa EugŔnia, el proper 30 de setembre

maciaferrer | 30 Setembre, 2016 00:23

El proper 30 de setembre a les 20:30h, l'Agrupació Segona Edat de Santa Eugènia organitza un pa amb oli a la fresca. Serà a la Plaça Bernat de Santa Eugènia i els tiquets s'hauran de recollir a Ca Na Miquela o al Bar Can Prim. En acabar de sopar, els Glosadors de Mallorca Mateu "Xurí", Maribel Servera "Servereta" i Macià Ferrer "Noto", oferiran un combat de picat amb els glosadors locals que s'animin.

 

 

"Entre el vÝ i la paraula" el proper 17 de setembre a les 20h a Binissalem

maciaferrer | 17 Setembre, 2016 00:03

El Celler Can Novell, organitza un espectacle de fusió el títol del qual defineix perfectament. Es fusionarà glosa i poesia amb música i una copa de ví negre. L'entrada valdrà 5€ i hi prendran part els Glosadors de Mallorca Cati Eva Canyelles i Mateu Xurí i la cantant i músic Margalida Eugènia Canyelles.

Nou sopar amb gloses a Dolšos Setanta de Ses Salines, el proper 17 de setembre

maciaferrer | 17 Setembre, 2016 00:00

El proper 17 de setembre a vespre, la Pa amb olieria salinera es tornarà a vestir de gloses, de la mà dels Glosadors de Mallorca Mateu "Xurí" i Maribel Servera "Servereta". Serà a partir de les 20:30h Cal fer reserva al 971642908

Glosa Musicada a Sa Col˛nia de Sant Jordi, el proper 16 de setembre a les 20:30h

maciaferrer | 16 Setembre, 2016 00:41

L'Associació Cultural-Ment, organitza un recital de Glosa Musicada (els Germans Manel i Pere Joan Martorell als instruments, el Glosador de Mallorca Mateu Xurí posant-hi lletres al moment). Serà el proper 16 de setembre a les 20:30h al Centre d'Interpretació de Cabrera que hi ha a Sa Colònia.

 

 

Glosada per la dona a Inca, el proper 15 de setembre a les 18:30h

maciaferrer | 15 Setembre, 2016 00:34

El Claustre de Sant Domingo, a Inca,  es vestirà de feminitat el proper 15 de setembre. S'inaugura "Espai de Dones Inca" i per la inauguració, entre d'altres actuacions, les Glosadores de Mallorca Antònia Nicolau "Pipiu" i Maribel Servera "Servereta" hi oferiran un combat de picat.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb