Glosadors de Mallorca

Sopar de tapes i gloses al Bar MallorquÝ, el proper 16 d'octubre

maciaferrer | 16 Octubre, 2015 00:51

Els membres de l'Associació de Veïns de Llevant de Manacor organitzen les seves festes de barriada. El proper 16 d'octubre hi haurà el pregó a les 21h, a càrrec de Miquel Mas i tot seguit, glosada amb Mateu "Xurí", Maribel Servera "Servereta" i Toni Llull "Carnisser".

ConferŔncia de Felip Munar el proper 16 d'octubre a les 20h a Sant Joan

maciaferrer | 16 Octubre, 2015 00:06

En el marc de la Diada del Pare Ginard que es celebra el tercer cap de setmana del mes d'octubre, Felip Munar ens parlarà dels glosadors que des del "Cançoner Popular de Mallorca" fins a l'actualitat han format part d'aquest singular àmbit de la cançó improvisada. Aprofitarem l'avinentesa per presentar la seva darrera publicació "Els glosadors de picat a Mallorca", un panorama dels glosadors de picat que té l’objectiu de reprendre d’aquí a uns anys l’evolució i com han canviat els temes, les circumstàncies, la ideologia, la fermesa cultural. Un acte d’homenatge a la paraula nostrada, i a les persones que avui encara els entenen quan senten una glosa de picat.

 

Dia: 16 d'oactubre a les 20h

Lloc: Sala Multiús de Sant Joan (Avda Constitució , s/n) 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb