Glosadors de Mallorca

Glosada a Ses Salines, el proper 31 d'octubre a vespre

maciaferrer | 31 Octubre, 2015 00:52

La Pamboleria Dolços en acabar de sopar, els Glosadors de Mallorca Maribel Servera "Servereta" i Mateu "Xurí", oferiran un combat de picat. Setanta, de Ses Salines organitza una vetlada de gloses i tumbet. Podreu menjar tumbet amb llampuga o amb llom, amb beures i postres per 12€, reservant al 971642908. en acabar de sopar, els Glosadors de Mallorca Maribel Servera "Servereta" i Mateu "Xurí", oferiran un combat de picat.

Presentaciˇ literÓria i glosada popular a Sˇller, el proper 30 d'octubre a les 19:30h

maciaferrer | 30 Octubre, 2015 00:00

El Col·lectiu Albaïna, el Taller de Glosadors i la Delegació de Sóller de l'Obra Cultural Balear organitzen la presentació dels llibres de Felip Munar "Ví i Cultura Popular" i "Els Glosadors de Picat a Mallorca", al Casal de Cultura de Sóller. En acabar, hi haurà glosada popular.

Sopar Solidari a Algaida, el proper 25 d'octubre

maciaferrer | 25 Octubre, 2015 00:06

La Fundació Campaner, que lluita contra la malaltia del "Noma" a Níger, organitza un sopar solidari el proper 25 d'octubre al local de les persones majors d'Algaida. Hi participaran els Glosadors de Mallorca.

Combat al Celler, el proper 23 d'octubre a les 21h

maciaferrer | 23 Octubre, 2015 00:09

El Celler Jaume de Puntiró de Santa Maria, organitza un combat de picat el proper 23 d'octubre a les 21h. Hi haurà un tast de vins de combat, a part de la glosada entre Maribel Servera "Servereta" i Macià Ferrer "Noto". Preu per persona 10€, cal fer reserva al 606429023 o per mail a pere@vinsjaumedepuntiro.com

Premi del CIM i la Denominaciˇ d'OrÝgen Oli de Mallorca, el proper 21 d'octubre a les 19h

maciaferrer | 21 Octubre, 2015 00:26

Els Glosadors de Mallorca rebrem la "Gota d'Oli de Mallorca" una distinció del Consell Insular de Mallorca i la DO Oli de Mallorca, el proper 21 d'octubre a les 19h a la Sala de Plenaris del Consell Insular de Mallorca.
1 2 3  SegŘent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb