Glosadors de Mallorca

Glosada a CalviÓ el proper 28 d'agost

maciaferrer | 28 Agost, 2015 00:46

El combat de picat en motiu de la "Festa de s'estiu" de l'Obra Cultural Balear de Calvià, postposat recentment, tendrà lloc finalment (i si la climatologia no ho impedeix), el proper 28 d'agost a les 20h a la Plaça Nova de Calvià. Hi prendran part els Glosadors de Mallorca Sebastià Adrover "Roca", Joan Toni Sunyer, Antònia Nicolau "Pipiu" i Miquel Àngel Adrover "Campaner".

Combat de picat a Sˇller, el proper 28 d'agost

maciaferrer | 28 Agost, 2015 00:00

Els Glosadors de Sóller, amb col·laboracions del Ferrocarril de Sóller, el Cercle Solleric i l'Ajuntament de Sóller, organitzen un combat de picat, el proper 28 d'agost a les 20:30h al Museu Balear de Ciències Naturals. Hi prendran part els glosadors de Mallorca Pau Riera "Rierol", Maribel Servera "Figona" i Mateu "Xurí". El sopar i glosada tenen un preu de 14€ i cal fer reserva al 971634064
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb