Glosadors de Mallorca

cr˛nica de la glosada a la Fira Nocturna de Maria de la Salut, per Felip Munar

maciaferrer | 16 Agost, 2015 18:54

Nit de gloses a la Fira nocturna de Maria de la Salut


A les 21,30 del divendres dia 14 d’agost els Glosadors de Mallorca s’han presentat a la plaça, envoltada de parades que venien exquisideses i productes artesanals. Més enllà, els cinc bars de la plaça tenien les seves “parades” amb les cadires i taules per als seus clients. A Maria no ha plogut avui. La tarima situada al bell mig de la plaça, engalanada amb la nostra senyera, era l’escenari d’enguany.

 

 (Segueix)

Combat pels majors i homenatge a Joan Planisi, el proper 16 d'agost a Can Picafort

maciaferrer | 16 Agost, 2015 00:38

l'Ajuntament de Santa Margalida, organitza un homenatge a Joan Planisi, dins la festa als majors de 80 anys, en motiu de les festes de la Mare de Déu d'agost de Can Picafort. Serà el proper 16 d'agost a les 21h a la Plaça Cervantes de Can Picafort, presentat per Felip Munar, els Glosadors de Mallorca Jordi Cloquell "Artiller", Llorenç "Màgic" Cloquell i Antònia Nicolau "Pipiu" hi oferiran un combat de picat.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb