Glosadors de Mallorca

Glosada per la Fira Nocturna de Maria de la Salut, el proper 14 d'agost

maciaferrer | 14 Agost, 2015 00:00

L'Ajuntament de Maria de la Salut organitza una trobada de glosadors en motiu de la seva Fira Nocturna. Serà el proper 14 d'agost a la Plaça, a les 21:30h. Presentarà Felip Munar i hi prendran part els Glosadors de Mallorca Mateu "Xurí", Pau Riera "Rierol", Miquel Àngel Adrover "Campaner", Toni Llull "Carnisser", Sebastià Adrover "Roca",  Joan Toni Sunyer, Llorenç "Màgic" Cloquell, Jordi Cloquell "Artiller", Jaume Juan "Toledo", Antònia Nicolau "Pipiu" i Macià Ferrer "Noto".

Glosada per la Fira Nocturna de Maria de la Salut, el proper 14 d'agost

maciaferrer | 14 Agost, 2015 00:00

L'Ajuntament de Maria de la Salut organitza una trobada de glosadors en motiu de la seva Fira Nocturna. Serà el proper 14 d'agost a la Plaça, a les 21:30h. Presentarà Felip Munar i hi prendran part els Glosadors de Mallorca Mateu "Xurí", Pau Riera "Rierol", Miquel Àngel Adrover "Campaner", Toni Llull "Carnisser", Sebastià Adrover "Roca",  Joan Toni Sunyer, Llorenç "Màgic" Cloquell, Jordi Cloquell "Artiller", Jaume Juan "Toledo", Antònia Nicolau "Pipiu" i Macià Ferrer "Noto".
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb