Glosadors de Mallorca

Versemblants a Menorca, el proper 30 d'agost a les 20h

maciaferrer | 30 Agost, 2015 00:13

Soca de Mots organitza a Ciutadella el III Versemblants, Festival de poesia, que enguany comptarà amb la participació entre d'altres dels Glosadors de Mallorca Maribel Servera "Figona" i Mateu "Xurí", serà el proper 30 d'agost a les 20h al Claustre del Seminari.

Concurs de glosa escrita a Binissalem,

maciaferrer | 29 Agost, 2015 09:31

L’associació arròs amb salseta i l’Ajuntament de Binissalem convoquen la XIX edició del Concurs de Gloses “Festa des Vermar”, que es regirà per les següents bases:
1. Les obres hauran de tenir una extensió mínima de vuit versos. (Segueix)

Sopar i gloses a Sa Piscina de Campanet, el proper 29 d'agost

maciaferrer | 29 Agost, 2015 00:30

El Bar Sa Piscina de Campanet, organitza un sopar amb final glosat. Cal fer reserva al 971509795, si voleu gaudir del sopar de Porcella o sípia a la planxa (amb entrants, ví i aigua, postres i cafè). Hi prendran part els Glosadors de Mallorca Mateu "Xurí", Llorenç "Màgic" Cloquell i Maribel Servera "Figona". 

Glosada a CalviÓ el proper 28 d'agost

maciaferrer | 28 Agost, 2015 00:46

El combat de picat en motiu de la "Festa de s'estiu" de l'Obra Cultural Balear de Calvià, postposat recentment, tendrà lloc finalment (i si la climatologia no ho impedeix), el proper 28 d'agost a les 20h a la Plaça Nova de Calvià. Hi prendran part els Glosadors de Mallorca Sebastià Adrover "Roca", Joan Toni Sunyer, Antònia Nicolau "Pipiu" i Miquel Àngel Adrover "Campaner".

Combat de picat a Sˇller, el proper 28 d'agost

maciaferrer | 28 Agost, 2015 00:00

Els Glosadors de Sóller, amb col·laboracions del Ferrocarril de Sóller, el Cercle Solleric i l'Ajuntament de Sóller, organitzen un combat de picat, el proper 28 d'agost a les 20:30h al Museu Balear de Ciències Naturals. Hi prendran part els glosadors de Mallorca Pau Riera "Rierol", Maribel Servera "Figona" i Mateu "Xurí". El sopar i glosada tenen un preu de 14€ i cal fer reserva al 971634064
1 2 3  SegŘent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb