Glosadors de Mallorca

Presentaciˇ del llibre "VÝ i cultura popular, veremar a Mallorca" a Portocolom el proper 30 de juliol

maciaferrer | 30 Juliol, 2015 12:21

El proper 30 de juliol a les 20h al Centre Cívic de Portocolom (Felanitx) tendrà lloc la presentació del llibre "Ví i cultura popular, veremar a Mallorca"  i de "Més receptes de figues" de Felip Munar, a càrrec de Pep Lluís Munar, del propi autor i altres autoritats locals i de la cultura. En acabar s'oferirà un tast de productes de figues i ví.

Cr˛nica de la glosada de LlubÝ, per Felip Munar

maciaferrer | 27 Juliol, 2015 20:25

UNA GRAN NIT DE GLOSES A LLUBÍ

Diumenge, dia 26 de juliol de 2015


Felip Munar ha fet una petita introducció de les gloses de picat, i ha recordat la figura de l’amo en Biel Ramis, d’es Cantó, que fou mestre o va inspirar Biel Majoral, Maria del Mar Bonet o Miquela Lladó, i de l’homenatge que se li va dedicar l’any 2009 a Llubí, i el 2013 a Sineu, quan l’OCB va retre homenatge a Biel Caragol.


 

 (Segueix)

Glosada a LlubÝ, el proper 26 de juliol a les 22h

maciaferrer | 26 Juliol, 2015 00:00

L'Ajuntament de Llubí organitza un combat de picat a la Plaça de l'Esglèsia, el proper 26 de juliol a les 22h. Presentat per Felip Munar, hi prendran part els Glosadors de Mallorca Mateu "Xurí", Maribel Servera "Figona", Llorenç "Màgic" Cloquell i Jordi Cloquell "Artiller".

Glosadors i poetes a Valldemossa, el proper 24 de juliol a les 21:30h

maciaferrer | 24 Juliol, 2015 00:00

Dins els actes de la Nit de l'Art, Artdemossa, d'enguany, hi haurà un encontre entre poetes i glosadors, oferit per les poetesses Glòria Julià i Antònia Font i els Glosadors de Mallorca Mateu "Xurí", Maribel Servera "Figona" i Sebastià Adrover "Roca".

Sopar i combat al Bar Es Niu de Vilfranca, dia 23 de Juliol

maciaferrer | 23 Juliol, 2015 00:56

El Bar Es Niu, com ja és tradicional, organitza una vetlada estiuenca de sopar i gloses. Serà el proper 23 de juliol, i hi prendran part els Glosadors de Mallorca Maribel Servera "Figona", Macià Ferrer "Noto" i Mateu Xurí
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb