Glosadors de Mallorca

Combat de picat al foguerˇ del Forn Can Vicens, el proper 21 de febrer

maciaferrer | 21 Febrer, 2015 00:52

El proper 21 de febrer, el Forn Can Vicens de Llucmajor organitza un fogueró i vetlada cultural amb, entre d'altres actuacions, un combat de picat dels Glosadors de Mallorca Jaume Juan "Toledo", Macià Ferrer "Noto" i Miquel Àngel Adrover "Campaner".

Participaciˇ als 20 anys Guillem d'Efak, el proper 21 de febrer

maciaferrer | 21 Febrer, 2015 00:00

L'Espai Na Camel·la de Manacor serà escenari dia 21 de febrer a les 19h d'un més dels actes programats pels 20 anys 20 dies Guillem d'Efak. Serà un homenatge de poetes i glosadors, on prendran part els Glosadors de Mallorca Joan Toni Sunyer, Maribel Servera "Figona" i Mateu "Xurí". Hi participen també els poetes Pau Vadell, Glòria Julià i Lucia Pietrelli.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb