Glosadors de Mallorca

Sopar i combat de picat a Can Topa, el proper 28 de febrer a les 21h

maciaferrer | 28 Febrer, 2015 00:07

El Restaurant Can Topa de Santa Eugènia organitza una nova vetlada de gloses. En haver sopat, s'hi enfrontaran els Glosadors de Mallorca Toni Llull "Carnisser" i Macià Ferrer "Noto".

Glosada pel Dia de les Illes Balears, el proper 28 de febrer

maciaferrer | 28 Febrer, 2015 00:00

El proper 28 de febrer a les 12h davant la Llonja de Palma, amb motiu de la festivitat del Dia de les Illes Balears, els Glosadors de Mallorca Antònia Nicolau "Pipiu", Xisco Muñoz "Foraster", Joan Toni Sunyer i Sebastià Adrover "Roca", oferiran un combat de picat.

Combat de picat al foguerˇ del Forn Can Vicens, el proper 21 de febrer

maciaferrer | 21 Febrer, 2015 00:52

El proper 21 de febrer, el Forn Can Vicens de Llucmajor organitza un fogueró i vetlada cultural amb, entre d'altres actuacions, un combat de picat dels Glosadors de Mallorca Jaume Juan "Toledo", Macià Ferrer "Noto" i Miquel Àngel Adrover "Campaner".

Participaciˇ als 20 anys Guillem d'Efak, el proper 21 de febrer

maciaferrer | 21 Febrer, 2015 00:00

L'Espai Na Camel·la de Manacor serà escenari dia 21 de febrer a les 19h d'un més dels actes programats pels 20 anys 20 dies Guillem d'Efak. Serà un homenatge de poetes i glosadors, on prendran part els Glosadors de Mallorca Joan Toni Sunyer, Maribel Servera "Figona" i Mateu "Xurí". Hi participen també els poetes Pau Vadell, Glòria Julià i Lucia Pietrelli.

Sopar i gloses al Restaurant Club NÓutic Can Picafort, el proper 20 de febrer a les 21h

maciaferrer | 20 Febrer, 2015 00:07

El club nàutic Can Picafort organitza una vetlada de gloses, el proper 20 de febrer a les 21h, amb sopar pel preu de 12€, que cal reservar al 971850579. Hi participaran els Glosadors de Mallorca Maribel Servera "Figona", Llorenç "Màgic" Cloquell i Mateu "Xurí". Amb l'aparició estelar de Joan Planisi.
1 2 3  SegŘent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb