Glosadors de Mallorca

Sopar i gloses a Campos, el proper 16 d'octubre a les 21h

maciaferrer | 16 Octubre, 2014 00:05

L'Obra Cultural de Campos, en motiu de la Fira, organitza un sopar-glosada, el proper 16 d'octubre a les 21h al local del Forn Can Nadal (Carrer Serrano s/n). Sopar de picada, caragols/frit de matances i postres. Hi participaran els Glosadors de Mallorca Miquel Àngel Adrover "Campaner", Maribel Servera "Figona" i Macià Ferrer "Noto".

Glosada i tapes al Bar Mallorquí, el proper 16 d'octubre

maciaferrer | 16 Octubre, 2014 00:05

Els veïns de la barriada de Baix des Cós, organitzen una vetlada de gloses i tapes, a partir de les 20:30h del proper 16 d'octubre, al Bar Mallorquí. Hi actuaran els Glosadors de Mallorca Mateu "Xurí", Joan Toni Sunyer i Xisco Muñoz "Foraster".
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb