Glosadors de Mallorca

Participaciˇ mallorquina al "Jota Campus" de les Terres de l'Ebre

maciaferrer | 28 Juliol, 2014 00:36

Maribel Servera "Figona" i Mateu "Xurí", representaran els Glosadors de Mallorca a la trobada, que es duu a terme entre el 28 de juliol i el 2 d'agost.

Glosada a les festes de Son Serra, el proper 26 de juliol a les 22:30h

maciaferrer | 26 Juliol, 2014 00:00

Són festes a Son Serra de Marina, i entre els actes que es duen a terme, hi haurà un combat de picat, el proper 26 de juliol a Plaça. Hi participaran els Glosadors de Mallorca Pere Joan Munar "Pomer", Blai Salom, Jordi Cloquell "Artiller" i Mateu "Xurí".

2on Combat al Pub es Niu de Vilafranca, el proper 24 de juliol

maciaferrer | 24 Juliol, 2014 00:44

Els propietaris del Pub Es Niu organitzen un nou sopar a la fresca, per el proper 24 de juliol. Comptaran amb la participació dels Glosadors de Mallorca Maribel Servera "Figona", Mateu "Xurí" i Macià Ferrer "Noto". Tf de reserves: 971560874

Glosada i sopar a Vilafranca, el proper 24 de juliol

maciaferrer | 24 Juliol, 2014 00:43

Els propietaris del Bar Es Niu, a la Carretera de Palma, organitzen un sopar amb gloses per el proper 24 de juliol. Hi participaran els Glosadors de Mallorca Maribel Servera "Figona", Mateu "Xurí" i Macià Ferrer "Noto".

Maribel Servera, reina de les nyacres a la Trobada de Cantadors d'Espolla

maciaferrer | 21 Juliol, 2014 10:04

Maribel Servera, nova Reina de les Nyacres

La Trobada de Cantadors 2014 corona la mallorquina Maribel Servera, en una final brillant

 

Espolla, 20 de juliol de 2014. Ahir a la nit, al voltant de les dues de la matinada, acabava al poble d’Espolla la Trobada de Cantadors. Després de dues rondes prèvies i d’una renyida final a quatre, fou la mallorquina Maribel Servera qui guanyà una corona que ja han portat alguns dels millors glosadors i glosadores del nostre país. 

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb