Glosadors de Mallorca

Correbars a Sineu el proper 27 d'abril horabaixa

maciaferrer | 27 Abril, 2013 00:05

El proper 27 d'abril a les 19:30h iniciarà el correbars que organitza Pla de Mallorca en Marxa. Hi participaran xeremiers, dimonis i d'altres, a més dels Glosadors de Mallorca. El sus el donarem a Can Castell.

Presentaciˇ a Lloret de les Mem˛ries den Miquel Canta, el proper divendres 26

maciaferrer | 26 Abril, 2013 00:00

Aquest divendres, dia 26 d'abril, al local dels Tarongers, a Lloret de Vistalegre i a les 20'30 h, Miquel Perelló presenta el llibre Memòries d'en Miquel Canta. La presentació la faran el mateix autor i Felip Munar i Munar, a continuació hi haurà l'actuació dels Glosadors de Mallorca,

Cr˛nica de Toni Riera Vives sobre les dotze hores a Manacor

maciaferrer | 24 Abril, 2013 09:22

 

Són les dues de la matinada. Enfila el carrer d’Artà per amunt, amb el pretensiós campanar alçant-se al seu davant com un coet de llum dins la nit més fonda. Fa més de catorze hores de tot plegat: en un bar de benzinera hi pot néixer la cultura, i un país desplegar-s’hi com una flor de carxofera esponerosa, tendra, negra i gustosa. Són les dotze hores de glosa, que enguany són a Manacor.

12 Hores 2013 7 Can Vinyes

Sabadell, les terres de l’Ebre, Mallorca, i Menorca també. La poesia improvisada té al davant el desafialment d’una jornada d’esport extrem, d’aventura calculada. Un campionat de resistència de la improvisació catalana. No hi ha racó de Manacor que visiti la comitiva glosadora que no ressoni de versos i mots. Al Molí d’en Polit, seu flamant de l’associació Glosadors de Mallorca, és el lloc escollit per fer la recepció oficial.

12 Hores 2013 12 Molí den Polit

Paraules amables de la batlessa accidental i gloses sense accident i amb molt d’accent, amb intenció i amb missatge. D’allà, cap a Can Lliro, on espera un gran dinar, de porcelleta rostida, patata fregida i allioli, i ensaïmada d’albercoc i les primeres herbes que vessen dins les gargamelles calentes. És la glosa divertida, la cançó de sobretaula, la rialla, la mirada, la seducció per la glosa, la verticalitat de l’atac. L’energia s’entrecavalca, vessa la cantera i les veus se superposen. Els cantadors simultanis riuen, amarats de la paraula, solidaris, astorats i confluents.

12 Hores 2013 15 Lliro eufòric

 

 (Segueix)

Sopar i glosada el proper 19 d'abril a Can Picafort

maciaferrer | 19 Abril, 2013 00:00

GRAN GLOSADA
MALLORQUINS I MENORQUINS
DIVENDRE 19 d'ABRIL
glosadors mallorquins:
LLORENÇ “MÀGIC” CLOQUELL
JORDI CLOQUELL “ARTILLER”
MATEU XURI
glosadors menorquins:
JOAN MOLL
XAVI TRIAY
sonador JOSELE

SOPAR: ( a les 21:00 en punt per favor...)
ENSALADA “ARCO IRIS” O CREMA DE MARISC
-
SOLOMILLO DE PORC FARCIT I SALSA DE BOLETS
O FILET DE DORADA AMB SALSA D'AMETLLES
-
GATO D'AVELLANES AMB SALSA DE PALO I GELAT
PREU: 22 €
TLFNO reserves: 971 53 70 27 - 670 73 65 01

Maig de 2013

maciaferrer | 14 Abril, 2013 22:00

1 de Maig a migdia a Sant Jordi, a la Plaça, dinar i combat amb Glosadors de Mallorca

10 de maig combat a vespre al Bar Modern de Campos amb "Artiller", "Figona", "Campaner" i "Xurí". Presenta Felip Munar.

17 de maig a Can París de Sencelles, sopar i gloses amb "Figona", "Xurí" i "Infermer". 

24 de maig a Ca na Bel de Petra, sopar i gloses amb "Xurí", "Carnisser" i "Figona". 

27 de maig al Claustre de Sant Domingo de Manacor, a les 21h, homenatge a Mateu Llodrà 

31 de maig correbars a Biniali a les 20h, amb Mostel, Xurí i Figona. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb