Glosadors de Mallorca

Combat de picat a Es Carritxˇ, dia 19 de gener a les 20h

maciaferrer | 18 Gener, 2013 23:40

El local social de's Carritxó serà escenari d'un combat en motiu de les festes de Sant Antoni. Hi participaran Maribel Servera "Figona", Toni Llull "Carnisser" i Mateu "Xurí", amb la participació de l'estrella local Rafel Roig

Encesa dels foguerons de Porreres dia 19 de desembre a les 20h

maciaferrer | 18 Gener, 2013 23:00

La Cafeteria es Pont i l'Ajuntament de Porreres, conviden els Glosadors de Mallorca a acompanyar-los durant l'encesa de foguerons de les festes de Sant Antoni. Iniciarem el recorregut a les 20h des de la Cafeteria Es Pont i acompanyarem els representants municipals a encendre els diferents foguerons. Hi participaran Joan Toni Sunyer, Macià Ferrer "Noto" i Tià Adrover "Roca".
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb