Glosadors de Mallorca

Els Glosadors de Mallorca participen activament en la decoraciˇ de l'Ajuntament de Manacor

maciaferrer | 17 Gener, 2013 11:35

Avui és la festa grossa de Manacor. Tot i no esser-ne patró, Sant Antoni és viscut amb molta passió a la capital del Llevant mallorquí, i entre tantes ximbombades i foguerons, els Glosadors de Mallorca responguérem tot d'una afirmativament a la invitació del consistori manacorí de redactar un parell de gloses per penjar al frontis de la Casa del Poble. Aquí en podeu veure el resultat:

 _MG_3657

 

_MG_3659" alt="" border="" hspace="" vspace="" width="" height="" align="" title="undefined" onmouseover="undefined" onmouseout="undefined" />

Els Glosadors de Mallorca participen activament en la decoraciˇ de l'Ajuntament de Manacor

maciaferrer | 17 Gener, 2013 11:35

Avui és la festa grossa de Manacor. Tot i no esser-ne patró, Sant Antoni és viscut amb molta passió a la capital del Llevant mallorquí, i entre tantes ximbombades i foguerons, els Glosadors de Mallorca responguérem tot d'una afirmativament a la invitació del consistori manacorí de redactar un parell de gloses per penjar al frontis de la Casa del Poble. Aquí en podeu veure el resultat:

 _MG_3657

 

_MG_3659

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb