Glosadors de Mallorca

Sopar i combat de picat a Can Topa, el proper 1 de febrer

maciaferrer | 31 Gener, 2013 23:00

Els propietaris del Restaurant Can Topa de Santa Eugènia, tornen a organitzar un sopar-glosada. El proper 1 de febrer a vespre, a les 20:30h serviran un sopar de campionat amb picada, escaldums de pollastre i pilotes, braç de gitano i ví i aigua. En acabar, els Glosadors de Mallorca Macià Ferrer "Infermer" i Toni Llull "Carnisser", oferiran als assistents un combat de picat i on tothom estarà convidat a dir la seva sense enfadar-se (sempre que sigui en glosa).

 

Hi ha places limitades i cal fer reserva al 971.144.404.

 

El preu és de 22€ 

  

30 de gener presentaciˇ "Mem˛ries den Miquel Canta" al Club Diario de Mallorca a les 19h

maciaferrer | 29 Gener, 2013 23:01

El Diario de Mallorca ofereix la seu del seu Club Diario de Mallorca per que Miquel Perelló "Canta", presenti les memòries del seu pare. Presentarà Felip Munar i hi participaran els Glosadors de Mallorca.

Combat de picat a Felanitx, el proper 24 de gener a les 17:30h

maciaferrer | 23 Gener, 2013 23:00

La Residència de Majors de Felanitx organitza la festa de Sant Antoni, el proper 24 de gener a les 17:30h. Hi glosaran Miquel Angel Adrover "Campaner" i Francisco Muñoz "Foraster".

Combat de picat a Es Carritxˇ, dia 19 de gener a les 20h

maciaferrer | 18 Gener, 2013 23:40

El local social de's Carritxó serà escenari d'un combat en motiu de les festes de Sant Antoni. Hi participaran Maribel Servera "Figona", Toni Llull "Carnisser" i Mateu "Xurí", amb la participació de l'estrella local Rafel Roig

Encesa dels foguerons de Porreres dia 19 de desembre a les 20h

maciaferrer | 18 Gener, 2013 23:00

La Cafeteria es Pont i l'Ajuntament de Porreres, conviden els Glosadors de Mallorca a acompanyar-los durant l'encesa de foguerons de les festes de Sant Antoni. Iniciarem el recorregut a les 20h des de la Cafeteria Es Pont i acompanyarem els representants municipals a encendre els diferents foguerons. Hi participaran Joan Toni Sunyer, Macià Ferrer "Noto" i Tià Adrover "Roca".
1 2 3  SegŘent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb