Glosadors de Mallorca

Sopar i combat a Can Font, els propers 30 de novembre i 1 de desembre

maciaferrer | 30 Novembre, 2012 23:00

El celler sineuer de Can Font torna a organitzar el seu ja tradicional combat entre menorquins i mallorquins, en aquesta ocasió hi participaran els glosadors menorquins de Soca de Mots Joan Moll "Joanet" i Esteve Barceló "Verderol", acompanyats pel sonador de guiterra "Josele". Per part dels Glosadors de Mallorca, enaltiran la nostra improvisació Pere Joan Munar "Pomer", Mateu "Xurí" i Llorenç "Màgic" Cloquell. El sopar i el combat ténen un preu de 25€ i s'han de reservar al  676475682.

Sopar i combat a Can Font, els propers 30 de novembre i 1 de desembre

maciaferrer | 29 Novembre, 2012 23:00

El celler sineuer de Can Font torna a organitzar el seu ja tradicional combat entre menorquins i mallorquins, en aquesta ocasió hi participaran els glosadors menorquins de Soca de Mots Joan Moll "Joanet" i Esteve Barceló "Verderol", acompanyats pel sonador de guiterra "Josele". Per part dels Glosadors de Mallorca, enaltiran la nostra improvisació Pere Joan Munar "Pomer", Mateu "Xurí" i Llorenç "Màgic" Cloquell. Presentarà Felip Munar.

 

El sopar i el combat ténen un preu de 25€ i s'han de reservar al  676475682.

Participaciˇ dels Glosadors de Mallorca al Festival del humor de Palma, el 29 de novembre

maciaferrer | 29 Novembre, 2012 00:15

L'actor, humorista, monologuista Riky Lopez organitza el "Festival del Humor", i per aquesta edició ha volgut comptar amb els Glosadors de Mallorca per aportar el punt de vista autòcton en les veus i cervells de Maribel Servera "Figona", Macià Ferrer "Infermer" i Mateu "Xurí". Serà al teatre Mar i Terra de Ciutat, i les entrades es podran adquirir al mateix teatre o al web de l'organització

 

http://www.musicomedy.es/es/c1/pagina-de-inicio.html 

Combat de picat a la Fira de l'esclata-sang i la montanya, el proper 24 de novembre ales 22h

maciaferrer | 23 Novembre, 2012 23:00

Cas Miet a Mancor serà l'escenari elegit per dur a terme un combat de picat, en el que participaran els Glosadors de Mallorca Toni Viver "Mostel", Jaume Juan "Tolèdo",Macià Ferrer "Noto" i Miquel Cano "Garvinyet". Tot dirigit, presentat, dinamitzat i més per Felip Munar.

Glosada a MarratxÝ el proper divendres 23 a les 21h

maciaferrer | 22 Novembre, 2012 23:00

L'explanada de l'Esglèsia de Sant Marçal de Sa Cabaneta veurà com els Glosadors de Mallorca Maribel Servera "Figona" i Mateu "Xurí" s'enfronten en un combat de picat. Organitza l'Obra Cultural Balear, que hi presentarà la seva delegació local. Hi haurà sopar popular a les 20h i el combat a les 21h.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb