Glosadors de Mallorca

Pregˇ glosat a Biniali, el proper 1 de juliol a les 19h

maciaferrer | 30 Juny, 2012 22:01

El llogaret senceller de Biniali està en festes, i per donar el sus ho farà en tò de glosa amb el pregó glosat a càrrec dels Glosadors de Mallorca: Mateu "Xurí", Blai Salom, Macià Ferrer "Infermer", Antoni Llull "Carnisser" i Joan Palou "burino".

Fira tradicional de Tortosa, el proper 1 de juliol

maciaferrer | 30 Juny, 2012 22:00

La capital del Baix Ebre celebra una fira tradicional i d'instruments, en el decurs de la qual actuaran els Glosadors de Mallorca: Jordi Cloquell "Artiller" i Antoni Viver "Mostel".

1 de Juliol presentaciˇ de les mem˛ries de Miquel Perellˇ "Canta" de B˙ger a les 22:30h

maciaferrer | 30 Juny, 2012 22:00

El Carrer Major de Búger serà l'escenari de la presentació de les memòries d'aquest gran glosador bugerró del segle passat. En haver acabat la presentació, hi haurà un combat de picat amb els Glosadors de Mallorca: Pere Joan Munar "Pomer", Llorenç "Màgic" Cloquell, Joan Toni Sunyer, Sebastià Adrover "Roca", Antònia Nicolau "Pipiu", Antoni Galmés "Prim", Xisco Muñoz "Foraster", Toni Figuerola "Barrotes" i Maribel Servera "Servereta", amb la presentació de Felip Munar.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb