Glosadors de Mallorca

Pregˇ glosat a Biniali, el proper 1 de juliol a les 19h

maciaferrer | 30 Juny, 2012 22:01

El llogaret senceller de Biniali està en festes, i per donar el sus ho farà en tò de glosa amb el pregó glosat a càrrec dels Glosadors de Mallorca: Mateu "Xurí", Blai Salom, Macià Ferrer "Infermer", Antoni Llull "Carnisser" i Joan Palou "burino".

Fira tradicional de Tortosa, el proper 1 de juliol

maciaferrer | 30 Juny, 2012 22:00

La capital del Baix Ebre celebra una fira tradicional i d'instruments, en el decurs de la qual actuaran els Glosadors de Mallorca: Jordi Cloquell "Artiller" i Antoni Viver "Mostel".

1 de Juliol presentaciˇ de les mem˛ries de Miquel Perellˇ "Canta" de B˙ger a les 22:30h

maciaferrer | 30 Juny, 2012 22:00

El Carrer Major de Búger serà l'escenari de la presentació de les memòries d'aquest gran glosador bugerró del segle passat. En haver acabat la presentació, hi haurà un combat de picat amb els Glosadors de Mallorca: Pere Joan Munar "Pomer", Llorenç "Màgic" Cloquell, Joan Toni Sunyer, Sebastià Adrover "Roca", Antònia Nicolau "Pipiu", Antoni Galmés "Prim", Xisco Muñoz "Foraster", Toni Figuerola "Barrotes" i Maribel Servera "Servereta", amb la presentació de Felip Munar.

Combat de picat a Esporles el proper 25 de juny a les 20:30hh

maciaferrer | 24 Juny, 2012 22:00

El poble d'Esporles celebra la festivitat de Sant Pere i convida els Glosadors de Mallorca. El proper 25 de juny a les 20:30h hi haurà combat de picat i ballada popular a la Plaça de la vila de la Serra. Hi participaran Macià Ferrer "Infermer" i Mateu "Xurí", amb la presentació de Felip Munar i Munar.

 

 

http://www.glosadorsdemallorca.com/archives/20120515 

Sant Antoni dels Albercocs a Manacor, el proper 16 de juny a partir de les 19h

maciaferrer | 15 Juny, 2012 22:00

Els manacorins enyoren Sant Antoni i li reten homenatge al seu homòleg estiuenc, Sant Antoni de Pàdua (o dels albercocs). La celebració començarà pels afeccionats a la glosa a la Fundació Mossen Alcover a les 19h amb un taller de glosa improvisada a càrrec dels Glosadors de Mallorca Mateu "Xurí" i Toni Llull "Carnisser". Després a les 21h al Vermut Bar del Carrer Bosch de Manacor hi haurà sopar de torrada i glosada amb tiquets a 8€ que es poden comprar al mateix bar fins dia 14.

 

http://www.glosadorsdemallorca.com/post/108330 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb