Glosadors de Mallorca

El proper 11 de febrer, glosada entre mallorquins i menorquins

maciaferrer | 10 Febrer, 2012 23:35

Com ja és tradició envoltant els darrers dies, l'Auditori d'Alcúdia acollirà la glosada entre els Glosadors de Mallorca (Mateu "Xurí", Maribel Servera i Toni Viver "Mostel") i els representants de Soca de Mots (Menorca) Xavi, Esteve Barceló "Verderol" i Joan Moll "Joanet", acompanyats pel sonador José Manuel. el proper 11 de febrer al vespre. Presentarà Felip Munar.

 

 

http://www.glosadorsdemallorca.com/post/107447 

Can Vinyes torna a convidar a la ximbombada popular, el proper 11 de febrer a vespre

maciaferrer | 10 Febrer, 2012 23:00

El Bar Can Vinyes de Manacor (Carretera Palma-Artà, devora la residència de gent gran) organitza la ximbombada popular que ja organitzà l'any passat, fent la seva convidada oberta a tots aquells enderiats de ximbombes, gloses i cant festiu. Ells aporten el caliu i el dolç, cadasqú pot dur el que vulgui torrar i el beure "que cadasqú es pagui el seu". 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb