Glosadors de Mallorca

Cr˛nica de l'homenatge a Rafel Roig "Carritxoner"

maciaferrer | 24 Octubre, 2011 08:48

Crònica d’un homenatge

 

Diumenge dia 23 ha estat una diada de gloses, de paraules, de sentiments, d’agermanament i homenatge. A Can Biel Felip, els menorquins Joanet, Verderol i Vicenç, amb en Pele demostraren –abans de l’arròs brut i la porcella- per què són glosadors excepcionals, immensos, d’una gran categoria.

 

 

Vermut glosador

 (Segueix)

Homenatge dels Glosadors de Mallorca a Rafel Roig Maimˇ "carritxoner"

maciaferrer | 24 Octubre, 2011 07:54

HOMENATGE A RAFEL ROIG, CARRITXONER

Felanitx, 23 d’octubre de 2011

 Retre homenatge a una persona com en Rafel Roig té molts de vessants diferents, però tots convergeixen en un sol: l’agraïment i l’estima. Els glosadors són persones cabals, que han hagut de fer molts d’exercicis per tal de poder estar damunt un escenari, i el cervell sempre redola al voltant d’un mot, d’una rima, d’una glosa. 

 (Segueix)

Sopar i gloses a Sa Volta de Manacor, el proper 11 de novembre a les 21:00h

maciaferrer | 24 Octubre, 2011 07:46

El Restaurant Sa Volta de Manacor, ofereix un menú complet amb postre glosat, el proper 11 de novembre. Els encarregats d'amenitzar el final del sopar seran: presentant Felip Munar i glosant Toni Llull "Carnisser", Macià Ferrer "Infermer" i Mateu "Xurí".

Menu 
 
Picades
Porcella i pollastre rostit
ensalada, patates
Postre
Aigo,gaseosa i vi
cafe
 
Preu:18€

Places limitades      Telefon:971552080 

 

RESERVAU AVIAT 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb