Glosadors de Mallorca

Sopar i mescla de gloses a Can Font de Sineu, el proper 22 d'octubre

maciaferrer | 07 Octubre, 2011 06:39

El Celler Can Font, organitzador de vetlades de pinyol vermell, torna a convidar els Glosadors de Mallorca a fer un combat conjunt amb els glosadors de Soca de Mots. El sistema serà el que ja vé essent l'habitual: sopar excel·lent, presentació a càrrec de Felip Munar i combat conjunt. Els Glosadors de Mallorca convidats en aquesta ocasió seran Jaume Juan "Tolèdo", LLorenç "Màgic" Cloquell i Maribel Servera "Servereta". De Menorca vendran Vicenç Marí, Joan Moll "Joanet" i Esteve Barceló "Verderol" acompanyats d'Ismael Moll "Pele" amb la guiterra.

Combat de picat a la Fira de Tardor de Consell, el proper 21 d'octubre a les 22h

maciaferrer | 07 Octubre, 2011 06:37

L'ajuntament de Consell convida els Glosadors de Mallorca a oferir un combat en motiu de la Fira de Tardor. El lloc serà l'envelat que s'erigeix, ja tradicionalment, a Plaça per la fira. Presentarà Felip Munar. Els Glosadors de Mallorca que hi participaran enguany seran Mateu "Xurí", Jordi Cloquell "Artiller", Joan Palou "Burino", Pere Joan Munar "Pomer", Blai Salom i Macia Ferrer.

Homenatge dels Glosadors de Mallorca a Rafel Roig, el proper 23 d'octubre a les 18:30h a Felanitx

maciaferrer | 07 Octubre, 2011 06:23

Els Glosadors de Mallorca, amb l'ajuda de l'Ajuntament de Felanitx, retrem homenatge a un dels tutors de la nova generació de glosadors: Rafel Roig "des Carritxó". L'escenari triat serà l'auditori municipal de Felanitx, amb la presentació i dinamització de Felip Munar i la participació de tots aquells enamorats de la glosa mallorquina...i sorpreses incloses.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb